Απεργία πείνας ξεκίνησαν οι πρόσφυγες στο Ελληνικό
Απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για τις απαράδεκτες συνθήκες στο κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό, ξεκίνησαν οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου. Οι πρόσφυγες ζητούν ζεστό νερό, θέρμανση, συνθήκες υγιεινής και γενικότερα καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
Απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για τις απαράδεκτες συνθήκες στο κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό ξεκίνησαν οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου.
Οι πρόσφυγες ζητούν ζεστό νερό, θέρμανση, συνθήκες υγιεινής και γενικότερα καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
Σύμφωνα με καταγγελίες του ΚΕΕΡΦΑ, μητέρες με βρέφη και μικρά παιδιά δεν έχουν σε στοιχειώδη επάρκεια τα απαραίτητα, όπως πάνες και βρεφικό γάλα, το φαγητό είναι απαράδεκτο, δεν υπάρχει ζεστό νερό και πλυντήρια, ενώ οι πρόσφυγες στερούνται πρόσβασης και στα νοσοκομεία, καθώς δεν υπάρχουν μεταφραστές.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.