Μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια κατά των ΜΑΤ στην Χ.Τρικούπη
Τρεις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια, πραγματοποίησαν νεαροί εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη στο ύψος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.
Τρεις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια, πραγματοποίησαν στη 1 μετά τα μεσάνυχτα νεαροί εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη στο ύψος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.
Δεν σημειώθηκε τραυματισμός, αλλά από τις μολότοφ κάηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας