Hash Code 2017: Λύστε ένα πραγματικό πρόβλημα προγραμματισμού της Google
Κάλεσμα σε διαγωνισμό προγραμματισμού απευθύνει η Google σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ή φοιτητές προγραμματιστές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Πρόκειται για τη τέταρτη συνεχή ετήσια διοργάνωση του Google Hash Code με προκλήσεις όπως η βελτιστοποίηση της διάταξης ενός κέντρου δεδομένων της Google ή ο προγραμματισμός της αποστολής δεμάτων με τη χρήση drone.
Κάλεσμα σε διαγωνισμό προγραμματισμού απευθύνει η Google σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ή φοιτητές προγραμματιστές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Πρόκειται για τη τέταρτη συνεχή ετήσια διοργάνωση του Google Hash Code -https://hashcode.withgoogle.com/- με προκλήσεις όπως η βελτιστοποίηση της διάταξης ενός κέντρου δεδομένων της Google ή ο προγραμματισμός της αποστολής δεμάτων με τη χρήση drone.
Ο διαγωνισμός Hash Code 2017 ξεκινά στις 23 Φεβρουαρίου 2017 με τον προκριματικό γύρο που θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Η Google έχει οργανώσει τα λεγόμενα hub (δείτε τα hub στην Ελλάδα), σημεία από τα οποία μπορούν να διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν νέα κέντρα.
Δείτε τα προγραμματιστικά προβλήματα που κλήθηκαν να λύσουν όσοι συμμετείχαν στα προηγούμενα Hash Code στη διεύθυνση https://hashcode.withgoogle.com/past_editions.html
Το πρόβλημα του φετινού διαγωνισμού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, δηλώνει η Google, «αλλά αναμένονται σύντομα σημαντικές ανακοινώσεις που θα προετοιμάζουν το έδαφος για τον Προκριματικό Γύρο». Παραπέμπει δε στο διαγωνισμό Hash Code στο Google+ και στο σχετικό Facebook Event.
Πενήντα ομάδες θα αναδειχθούν από τον προκριματικό γύρο, και θα λάβουν πρόσκληση για να μεταβούν στην Google στο Παρίσι. Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός και θα δοθεί η μάχη για τον πολυπόθητο τίτλο του Πρωταθλητή Hash Code 2017, την 1η Απριλίου.
tech.in.gr
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
- Σπύρος Μαρκεζίνης: Το ανάρμοστο αστείο με τα «κλοπιμαία»
- Γαλλία: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συζητηθεί εκ νέου η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ, λόγω της κατάστασης στον Λίβανο
- «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου» – Το πολιτικό θρίλερ όπως το έζησαν Ρέντφορντ και Χόφμαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442