
Ο Πούτιν δεν θέλει δεύτερο σκύλο από την Ιαπωνία
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αρνήθηκε να δεχθεί το δώρο της ιαπωνικής κυβέρνησης, έναν αρσενικό σκύλο Ακίτα που θα ζευγάρωνε με την Γιούμε, τον σκύλο που η Ιαπωνία είχε δωρίσει στον ρώσο ηγέτη το 2012.
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αρνήθηκε να δεχθεί το δώρο της ιαπωνικής κυβέρνησης, έναν αρσενικό σκύλο Ακίτα που θα ζευγάρωνε με την Γιούμε, τον σκύλο που η Ιαπωνία είχε δωρίσει στον ρώσο ηγέτη το 2012.
Ιάπωνας βουλευτής είπε ότι ο Πούτιν απέρριψε το δώρο. «Δυστυχώς, μάθαμε τα νέα από τους εταίρους μας και οι ελπίδες να δωρίσουμε έναν γαμπρό χάθηκαν» σημειώνει σε ανάρτηση ο βουλευτής Κόιτσι Χαγκιούντα.
Εάν το αίτημα της Ιαπωνίας γινόταν δεκτό, το Ακίτα θα δινόταν ως δώρο στον Πούτιν στη διάρκεια της επίσκεψης του ρώσου προέδρου στην Ιαπωνία.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διαθέτει, επίσης, έναν ποιμενικό, τον Μπάφι, τον οποίο του έκανε δώρο ο βούλγαρος πρωθυπουργός το 2010.
Το λαμπραντόρ του Πούτιν, η Κόνι, πέθανε το 2014. Ο Πούτιν είχε πάρει μαζί του την Κόνι σε μία συνάντηση με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία φοβάται τα σκυλιά.
Μάλιστα, ορισμένες εφημερίδες είχαν τότε γράψει ότι είχε προχωρήσει σε αυτή την κίνηση προκειμένου να την τρομάξει. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του το αρνήθηκε και είπε ότι μόλις κατάλαβε ότι η Άνγκελα Μέρκελ φοβάται τα σκυλιά, της ζήτησε συγγνώμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι
- Φάμελλος: Μόνο μια μεγάλη πολιτική δημοκρατική αλλαγή θα εξασφαλίσει μια προοδευτική Συνταγματική Αναθεώρηση
- Ευρώπη: Το 56% των πολιτών δηλώνει ότι δεν έχει πρόσβαση στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς – Στην Ελλάδα;
- To μέλλον της Google είναι agentic – Όλες οι ανακοινώσεις στο συνέδριο της εταιρείας



