Αγγλος διαιτητής στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την Λίμπερετς
Η UEFA όρισε τους διαιτητές των παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Συγκεκριμένα ο Ισπανός, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο ματς του Ολυμπιακού στο «ΓΣΠ» της Κύπρου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.
Η UEFA όρισε τους διαιτητές των παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Συγκεκριμένα ο Ισπανός, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο ματς του Ολυμπιακού στο «ΓΣΠ» της Κύπρου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ζουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ και Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια.
Ο Αγγλος, Άντρε Μάρινερ, ορίστηκε από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για τον αγώνα της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ και τη Σλόβαν Λίμπερετς. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Σάιμον Μπεκ και Χάρι Λέναρντ.
Τέλος ο Λιθουανός, Αντρις Τρεϊμάνις, θα διευθύνει τον αγώνα στη «Λεωφόρο» μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Θέλτα. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεξέις Σπασζονίκοφς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
