Το Μίσιγκαν ανακοίνωσε και επίσημα ότι κέρδισε ο Τραμπ
To Μίσιγκαν ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επικράτησε της Χίλαρι Κλίντον στην Πολιτεία με 10.704 ψήφους. Είναι η τελευταία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που ανακοινώνει αποτέλεσμα την ώρα που μαίνεται η διαμάχη για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.
To Μίσιγκαν ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επικράτησε της Χίλαρι Κλίντον στην Πολιτεία με 10.704 ψήφους. Είναι η τελευταία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που ανακοινώνει αποτέλεσμα την ώρα που μαίνεται η διαμάχη για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμενα, ο Τραμπ έλαβε 2.279.543 ψήφους (47,6%) και η Κλίντον 2.268.839 ψήφους (47,3%).
Ο Γκάρι Τζόνσον συγκέντρωσε 172.136 ψήφους (3.6%) και η Τζιλ Στάιν 51.463 ψήφους (1,1%).
Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων συγκέντρωσε 306 εκλέκτορες, έναντι 232 της Χίλαρι Κλίντον. Η τελευταία επικράτησε με σημαντική διαφορά στη λαϊκή ψήφο.
Η υποψήφια των Πράσινων Τζιλ Στάιν αναμένεται να ζητήσει επανακαταμέτρηση στο Μίσιγκαν, όπως έχει ήδη κάνει για το Ουισκόνσιν.
Το σώμα εκλεκτόρων αναμένεται να συναντηθεί στις 19 Δεκεμβρίου ώστε τα μέλη του να ψηφίσουν τελικά για τον πρόεδρο βάσει των αποτελεσμάτων των πολιτειών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας