Σε εκλογική ετοιμότητα καλεί τα στελέχη του ο Βασίλης Λεβέντης
Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις, σύντομα και κατέθεσε την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της».
Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο Βασίλης Λεβέντης, στην ομιλία του προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις, σύντομα και κατέθεσε την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της».
Ο Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε, επίσης, ότι η Ένωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, προς όφελος των αδυνάτων και ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ψηφίσουν Ένωση Κεντρώων γιατί «δεν πρόδωσε ποτέ τον ελληνικό λαό».
Ο κ. Λεβέντης ζήτησε για άλλη μια φορά να συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις, να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και να εντοπιστούν οι αργόμισθοι από τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Βασίλης Λεβέντης υπογράμμισε, ότι «με την Τουρκία πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να σεβαστούν το διεθνές Δίκαιο και την καλή γειτονία και μετά να κάνουμε τις διμερείς επαφές».
Αναφορικά με τα Σκόπια και το όνομα του γειτονικού κράτους, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε: «Λέμε να αλλάξουν τακτική και να αφήσουν στην άκρη την λέξη Μακεδονία».
Τέλος, για την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Καρρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εμφανίστηκε ενοχλημένος από την πολιτική πράξη να κρατήσει την έδρα και είπε χαρακτηριστικά: «Του έδωσα δυο και τρεις ευκαιρίες για να διορθώσει τα λάθη που έκανε και ήταν σοβαρά. Τον έβαλα στην δεύτερη θέση, οι ψήφοι που πήρε δεν είναι δικές του, είναι του κόμματος. Σαράντα χρόνια μάζευα πόρτα- πόρτα τους φίλους του κόμματος για να μας ψηφίσουν, δεν ήξεραν κανέναν Καρρά οι πολίτες. Αυτή είναι κίνηση αχαριστίας και ο λαός τιμωρεί πολύ σκληρά αυτούς τους πολιτικούς. Απέναντι του ο κ. Καρράς δεν έχει εμένα, αλλά την κοινωνία. Δεν μπορεί να παζαρεύει με κάποιο κόμμα την έδρα που δεν του ανήκει. Σε τρεις ημέρες θα πρέπει να παραδώσει την έδρα. Εγώ όταν είπα “έφυγε το άρρωστο και το δένδρο θα μεγαλώσει” είναι φράση του Γέρου της Δημοκρατίας και ζητάω συγνώμη αν το παρεξήγησαν κάποιοι».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας