Παππάς: Αναμένουμε στήριξη και από τον Τραμπ για το χρέος
Το αν και ποια νομοθεσία-γέφυρα θα φέρει η κυβέρνηση θα κριθεί από το πόσο γρήγορα θα κριθεί ο διαγωνισμός και η αδειοδότηση, δηλώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Για το θέμα του χρέους και τη στάση που περιμένει να κρατήσει ο νέος αμερικανός πρόεδρος αναφέρει: «Αναμένουμε ότι και η διοίκηση Τραμπ θα συνεχίσει να στηρίζει τη δίκαιη -και ξεκάθαρα συμφωνημένη, εξάλλου- απαίτηση του ελληνικού λαού για ρύθμιση του χρέους».
Το αν και ποια νομοθεσία-γέφυρα θα φέρει η κυβέρνηση θα κριθεί από το πόσο γρήγορα θα κριθεί ο διαγωνισμός και η αδειοδότηση, δηλώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.
Μιλώντας στη Real News λέει: «Θα γίνει διαγωνισμός και αδειοδότηση από το νέο ΕΣΡ κατ’ εφαρμογή του νόμου 4339. Δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι το ανθρώπινο δυναμικό, το λογισμικό, η τεχνογνωσία, ο εξοπλισμός και οι υοπδομές που αναπτύξαμε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού είναι στη διάθεση της ανεξάρτητς Αρχής».
Επίσης, επιτίθεται στη ΝΔ λέγοντας ότι την καλωσορίζει «στη λογική και τη νομιμότητα».
Για το θέμα του χρέους και τη στάση που περιμένει να κρατήσει ο νέος αμερικανός πρόεδρος αναφέρει: «Αναμένουμε ότι και η διοίκηση Τραμπ θα συνεχίσει να στηρίζει τη δίκαιη -και ξεκάθαρα συμφωνημένη, εξάλλου- απαίτηση του ελληνικού λαού για ρύθμιση του χρέους».
Εξηγώντας, προσθέτει: «Χώρες, όπως οι ΗΠΑ, έχουν μια διαμορφωμένη πολιτική, η οποία διακρίνεται για τη διαχρονικότητά της. Τόσο στο επίπεδο της εξωτερικής πολιτικής, όσο και στην επιμονή σε πολιτικές που βοηθούν την απασχόληση και την ανάπτυξη».
Επιπλέον, αναφέρει ότι οι τελευταίες δηλώσεις του αρχιεπισκόπου προκάλεσαν «αρνητική έκπληξη» και εκφράζει την ελπίδα «σύντομα να υπάρξει η αναγκαία εξομάλυνση» με την Εκκλησία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας