Στο Εκλογοδικείο οι νόμοι που ψηφίστηκαν μετά το δημοψήφισμα
Το αίτημα ακύρωσης όλων των νόμων που ψηφίστηκαν μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και είναι σε αντιδιαστολή με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα συζητηθεί την Τρίτη στο Εκλογοδικείο (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο).
Το αίτημα ακύρωσης όλων των νόμων που ψηφίστηκαν μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και είναι σε αντιδιαστολή με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα συζητηθεί την Τρίτη στο Εκλογοδικείο (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο).
Προσφυγή είχε καταθέσει ατομικά ο Γιώργος Κόκκας με την ιδιότητα του δικηγόρου, αλλά και ως εκπροσώπου του κόμματος «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας». Με την προσφυγή ζητεί να ακυρωθούν όλοι οι νόμοι που ψηφίστηκαν μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και είναι σε αντιδιαστολή με το αποτέλεσμα του εν λόγω δημοψηφίσματος.
Η προσφυγή στρέφεται κατά του ελληνικού Δημοσίου, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης και όσων επιτηρούν το ελληνικό Δημόσιο και τάσσεται υπέρ:
Του κύρους και των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος (5.7.2015) και
της θέσης ότι, με βάση τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, κανένας μεταγενέστερος νόμος που ψηφίστηκε από την Βουλή δεν μπορεί να αντιτίθενται στην αρνητική απάντηση που εξέφρασε ο ελληνικός λαός, «ασκώντας την λαϊκή κυριαρχία ως θεμέλιο του πολιτεύματος».
Πάντως, ο εισηγητής της υπόθεσης, σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προτείνει την απόρριψη της επίμαχης αίτησης ως αόριστης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας