Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Νίκες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη 2η «στροφή»
Αήττητοι παρέμειναν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στη 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 3-0 σετ (25-11, 25-23, 25-23) του Παμβοχαϊκού στο «Μ. Μερκούρη» με πρωταγωνιστές τους Λίμπερμαν Αγκάμεζ και Κονσταντίν Τσούπκοβιτς. Ο Κολομβιανός ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους (11/27 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), ενώ ο Τσούπκοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 15 (14/22 επ., 1 μπλοκ, 57% υπ.-48%αρ.).
Αήττητοι παρέμειναν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στη 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 3-0 σετ (25-11, 25-23, 25-23) του Παμβοχαϊκού στο «Μ. Μερκούρη» με πρωταγωνιστές τους Λίμπερμαν Αγκάμεζ και Κονσταντίν Τσούπκοβιτς.
Ο Κολομβιανός ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους (11/27 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), ενώ ο Τσούπκοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 15 (14/22 επ., 1 μπλοκ, 57% υπ.-48%αρ.).
Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 (25-17, 25-16, 25-18) της Παναχαϊκής στο κλειστό του Μετς. Το ντεμπούτο του σε παιχνίδι πρωταθλήματος πραγματοποίησε ο Γκονζάλες, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στο μάτι.
Για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε ο Κουβανός ακραίος Μελγκαρέχο, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στους κοιλιακούς. Βασικός ακραίος για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο αγωνίστηκε ο Θωμάς.
Κορυφαίος των «πρασίνων» αναδείχτηκε ο Τσίροβιτς με 14 πόντους με 59% αποτελεσματικότητα και έναν άσο. Ο Γκονσάλες σημείωσε 11 πόντους με 45% αποτελεσματικότητα και έναν άσο.
Σε αγώνες της 2ης αγωνιστικής στην Α1 βόλεϊ των ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Αν και ο Λανουά υποστηρίζει ότι τον επέλεξε η UEFA η τακτική του δεν συνάδει με τις οδηγίες της. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουν. Απέτυχαν και δεν το ξέρουν
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανατρέψει την ήττα με 3-2 σετ στην Ιταλία και χάνοντας για 2η φορά στη Γλυφάδα (3-0) μπροστά σε 2.500 οπαδούς του, είδε τη Βαλεφόλια να κατακτά το Challenge Cup Γυναικών