Ένα άτομο σκοτώθηκε και ένα τραυματίστηκε έπειτα από περιστατικό πυροβολισμών στην πόλη Ντίρεν της δυτικής Γερμανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής εφημερίδας, ένας άνδρας φέρεται να εισέβαλε σε κομμωτήριο φωνάζοντας το όνομα μιας γυναίκα. Στη συνέχεια σημειώθηκαν πυροβολισμοί, ενώ ο άνδρας ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα κρατώντας μία γυναίκα όμηρο.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο κέντρο της πόλης και απέκλεισαν την πρόσβαση σε αρκετούς δρόμους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Aachener Zeitung, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στο διαμέρισμα και βρήκαν δύο τραυματίες. Ο ένας από τους τραυματίες -πιθανότατα ο απαγωγέας- τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ τραύματα έφερε και μία γυναίκα.
Η πόλη Ντίρεν βρίσκεται στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας