Περισσότερα από 33 κιλά χασίς μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένας 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, Δευτέρα, στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, κοντά στο Μεσολόγγι.
Περισσότερα από 33 κιλά χασίς μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένας 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, Δευτέρα, στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στο Μεσολόγγι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της ομάδας ελέγχου και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 52χρονος.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί βρήκαν 60 συσκευασίες, που περιείχαν πάνω από 33 κιλά χασίς.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας