Έναν 16χρονο μαθητή, καθώς και έναν νεαρό εξωσχολικό, οι οποίοι βρισκόταν μέσα στο υπό κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ της Λαμίας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, άνοιξαν τις πόρτες του σχολείου και προχώρησαν στις συλλήψεις γιατί οι μαθητές έκαιγαν θρανία και καρέκλες στο προαύλιο.
Έναν 16χρονο μαθητή, καθώς και έναν νεαρό εξωσχολικό, αλβανικής καταγωγής, συνέλαβαν οι αστυνομικοί, μέσα στο υπό κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ της Λαμίας, λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, άνοιξαν τις πόρτες του σχολείου γιατί οι μαθητές έκαιγαν θρανία και καρέκλες στο προαύλιο του σχολείου, γεγονός το οποίο καταγγέλθηκε.
Στην αστυνομία, οδηγήθηκε και η μητέρα του 16χρονου μαθητή.
Σημειώνεται ότι την τελευταία εβδομάδα υπό κατάληψη τελούν, εκτός από το πρώτο ΕΠΑΛ Λαμίας, το 2ο, 3ο, 5ο, 6ο Γενικό Λύκειο της Λαμίας και 2ο ΕΠΑΛ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας