Λαμία: Συλλήψεις για φθορές σε υπό κατάληψη ΕΠΑΛ
Έναν 16χρονο μαθητή, καθώς και έναν νεαρό εξωσχολικό, οι οποίοι βρισκόταν μέσα στο υπό κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ της Λαμίας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, άνοιξαν τις πόρτες του σχολείου και προχώρησαν στις συλλήψεις γιατί οι μαθητές έκαιγαν θρανία και καρέκλες στο προαύλιο.
Έναν 16χρονο μαθητή, καθώς και έναν νεαρό εξωσχολικό, αλβανικής καταγωγής, συνέλαβαν οι αστυνομικοί, μέσα στο υπό κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ της Λαμίας, λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, άνοιξαν τις πόρτες του σχολείου γιατί οι μαθητές έκαιγαν θρανία και καρέκλες στο προαύλιο του σχολείου, γεγονός το οποίο καταγγέλθηκε.
Στην αστυνομία, οδηγήθηκε και η μητέρα του 16χρονου μαθητή.
Σημειώνεται ότι την τελευταία εβδομάδα υπό κατάληψη τελούν, εκτός από το πρώτο ΕΠΑΛ Λαμίας, το 2ο, 3ο, 5ο, 6ο Γενικό Λύκειο της Λαμίας και 2ο ΕΠΑΛ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442