Προληπτική εκκένωση του αεροδρομίου της Ρόδου
Για προληπτικούς λόγους και για 40 λεπτά περίπου εκκενώθηκε στις 7 το βράδυ της Τετάρτης το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου όταν κάποιοι εκ των υπαλλήλων και των επιβατών διαμαρτυρήθηκαν για κάψιμο στο λαιμό και για συμπτώματα βήχα.
Για προληπτικούς λόγους και για 40 λεπτά περίπου εκκενώθηκε στις 7 το βράδυ της Τετάρτης το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου όταν κάποιοι εκ των υπαλλήλων και των επιβατών διαμαρτυρήθηκαν για κάψιμο στο λαιμό και για συμπτώματα βήχα.
Αμέσως δόθηκε εντολή για την εκκένωση του αεροδρομίου και αφού από τους ελέγχους που έγιναν δεν προέκυψε κάτι, η λειτουργία του αεροδρομίου συνεχίστηκε κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)
















![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442