Έως 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς
Τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε παιδικούς σταθμούς παιδιά των οποίων οι γονείς δεν κατάφεραν να λάβουν voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2016 - 2017 δίνει η ΕΕΤΑΑ.
Τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε παιδικούς σταθμούς παιδιά των οποίων οι γονείς δεν κατάφεραν να λάβουν voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2016 – 2017 δίνει η ΕΕΤΑΑ.
Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης καλεί τους επιλαχόντες γονείς ή κηδεμόνες που έμειναν εκτός της αρχικής διαδικασίας επιλογής, λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού, να δηλώσουν έως και τις 25 Σεπτεμβρίου την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί voucher.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ βεβαίωση του φορέα – δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών περί αποδοχής του τέκνου ή των τέκνων τους, στην περίπτωση που τους χορηγηθεί voucher.
Η αίτηση των υποψηφίων, καθώς και η σχετική βεβαίωση του φορέα – δομής πρέπει να υποβληθούν, σε αρχεία μορφής pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση: voucher@eetaa.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν: Αίτηση – Δήλωση για τη χορήγηση πρόσθετων «Αξιών Τοποθέτησης» (voucher) και Βεβαίωση – Δήλωση του φορέα – δομής για κάθε παιδί, ότι διαθέτει θέση στη συγκεκριμένη δομή και κατηγορία.
Η ΕΕΤΑΑ θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψήφιους σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, έως την εξάντληση του προϋπολογισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442