Μαξίμου: Θα επιστρέψει η ΝΔ τα 246 εκατ. από τον διαγωνισμό για τις άδειες;
Η ΝΔ θα πρέπει να εξηγήσει ευθέως αν θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κορυφαίων στελεχών της στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών εθνική εμβέλειας.
Η ΝΔ θα πρέπει να εξηγήσει ευθέως αν θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κορυφαίων στελεχών της στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών εθνική εμβέλειας.
«Παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά και με αμείωτο ενδιαφέρον τον κ. Δένδια να υπόσχεται στους καναλάρχες ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις άδειες, και τον κ. Κουμουτσάκο να τον αδειάζει, πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα» αναφέρουν οι ίδιες πηγές και σχολιάζουν: «Ωραία ‘Συμφωνία Αλήθειας’. Ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
- Ο αποκλεισμός των Στενών του Ορμούζ από τις ΗΠΑ και το Ιράν ενδέχεται να αναζωπυρώσει τις εντάσεις στον Κόλπο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442