Νέα Υόρκη: Πρόσκαιρος συναγερμός στο αεροδρόμιο JFK για «πυροβολισμούς»
Την εκκένωση ενός τέρμιναλ στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης προκάλεσαν αναφορές πως είχαν πέσει πυροβολισμοί στο σημείο, προκαλώντας εκτεταμένη κινητοποίηση των Αρχών. Ο συναγερμός ήρθη μετά από αρκετή ώρα, ενώ η Αστυνομία διαπίστωσε πως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι όντως είχαν πέσει πυρά.
Την εκκένωση ενός τέρμιναλ στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης προκάλεσαν αναφορές πως είχαν πέσει πυροβολισμοί στο σημείο, προκαλώντας εκτεταμένη κινητοποίηση των Αρχών.
Ο συναγερμός ήρθη μετά από αρκετή ώρα, ενώ η Αστυνομία διαπίστωσε πως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι όντως είχαν πέσει πυρά.
Η αναφορά υποστήριζε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στο τέρμιναλ 8 το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα, πρωί Δευτέρας ώρα Ελλάδας).
Το τέρμιναλ εκκενώθηκε. Έπειτα από έρευνα στο χώρο, δεν βρέθηκαν κάλυκες από σφαίρες, όπως ανέφερε η Αρχή Αερολιμένων Νέας Υόρκης και Νιού Τζέρσεϊ.
«Το τέρμιναλ εκκενώθηκε για λόγους σύνεσης» ανέφερε η υπηρεσία.
Βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν από το Τέρμιναλ 8,
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας