Ξανά ο Τάκης Φλώρος στον πάγκο της εθνικής βόλεϊ γυναικών
Ο Τάκης Φλώρος είναι ο εκλεκτός της ΕΟΠΕ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής γυναικών, ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ. Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχεται τον Γιάννη Καλμαζίδη και αναλαμβάνει για 5η φορά στην καριέρα του τη συγκεκριμένη θέση (τελευταία φορά ήταν το 2012).
Ο Τάκης Φλώρος είναι ο εκλεκτός της ΕΟΠΕ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής γυναικών, ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ. Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχεται τον Γιάννη Καλμαζίδη και αναλαμβάνει για 5η φορά στην καριέρα του τη συγκεκριμένη θέση (τελευταία φορά ήταν το 2012).
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει: «Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
-Αποφασίστηκε ομόφωνα η εκλογική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου. Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες
-Νέος προπονητής στην Εθνική Γυναικών αναλαμβάνει ο Τάκης Φλώρος, ο οποίος για 5η φορά στην πολυετή καριέρα του θα έχει την ευθύνη της Εθνικής Γυναικών και θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του, αλλά και το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής που θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Εθνική Μαυροβουνίου».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας