Φλόριντα: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε κέντρο διασκέδασης
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 14 έως 16 τραυματίστηκαν -ορισμένοι εξ αυτών σοβαρά- από πυροβολισμούς σε κέντρο διασκέδασης στο Φορτ Μάιερς της Φλόριντα.
Τα θύματα δεν έχουν αναγνωριστεί, ούτε υπάρχουν πληροφορίες για τον δράστη ή τους δράστες, ωστόσο έχουν πραγματοποιηθεί τρεις προσαγωγές.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 14 τραυματίστηκαν -ορισμένοι εξ αυτών σοβαρά- από πυροβολισμούς σε κέντρο διασκέδασης στο Φορτ Μάιερς της Φλόριντα.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (τοπική ώρα) στον χώρο στάθμευσης του κέντρου Club Blu, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη εφηβικό πάρτι.
Τα θύματα δεν έχουν αναγνωριστεί, ούτε υπάρχουν πληροφορίες για τον δράστη ή τους δράστες.
Τα κίνητρα της αιματοχυσίας είναι, επίσης, άγνωστα.
Η αστυνομία, πάντως, έχει προχωρήσει στην προσαγωγή τριών ατόμων, τα οποία ανακρίνονται για τα γεγονότα.
Η περιοχή «θεωρείται ασφαλής» αναφέρει η αστυνομία, αν και κοντινοί δρόμοι έχουν κλείσει καθώς η έρευνα συνεχίζεται.
Το επεισόδιο σημειώνεται έξι εβδομάδες μετά τη σφαγή σε νυκτερινό κέντρο στην πόλη Ορλάντο της Φλόριντα, όπου ένοπλος σκότωσε 49 ανθρώπους στο φονικότερο επεισόδιο μαζικών δολοφονιών με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας