Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Μηνύματα Παυλόπουλου, Τσίπρα και Μητσοτάκη για την επίθεση στο Μόναχο
Συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Γερμανό ομόλογό του Γιοακίμ Γκάουκ, τις οικογένειες των θυμάτων και τον γερμανικό λαό απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εκφράζοντας συγχρόνως τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του για το αιματηρό τρομοκρατικό συμβάν στο Μόναχο. Τηλέφωνα επικοινωνίας για τους Έλληνες στο Μόναχο.
Ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς επικοινώνησε με τον γερμανό πρέσβη στην Αθήνα Πέτερ Σουφ και του μετέφερε τα θερμά συλλυπητήρια του Έλληνα Προέδρου προς τον Γερμανό ομόλογό του Γιοακίμ Γκάουκ, τις οικογένειες των θυμάτων και τον γερμανικό λαό, εκφράζοντας συγχρόνως τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του Έλληνα Προέδρου για το αιματηρό τρομοκρατικό συμβάν στο Μόναχο.
«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον γερμανικό λαό. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να είναι η βία το μέλλον της Ευρώπης» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Σε αυτες τις δύσκολες ώρες εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Γερμανικό λαό. Δεν πρεπει να επιτρέψουμε να ειναι η βία το μελλον της Ευρώπης.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 22, 2016
«Άλλη μια επίθεση εναντίον Ευρωπαίων πολιτών. Η σκέψη μας στις οικογένειες τους. Ας μην υπάρξουν άλλα θύματα απόψε» ανέφερε, μέσω Twitter, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Άλλη μια επίθεση εναντίον Ευρωπαίων πολιτών. Η σκέψη μας στις οικογένειες τους. Ας μην υπάρξουν άλλα θύματα απόψε. #munich
Την αλληλεγγύη του και τη συμπαράστασή του στη Γερμανία και στον γερμανικό λαό, αλλά και τον αποτροπιασμό του για την αιματηρή επίθεση στο Μόναχο, εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter στη γερμανική γλώσσα.
Παράλληλα, το Υπουργείο Εξωτερικών ανάρτησε τηλέφωνα επικοινωνίας για πολίτες που βρίσκονται στο Μόναχο ή τους οικείους τους. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Γενικού Προξενείου Μονάχου (00491746744898) και του Υπουργείου Εξωτερικών (210-368 1730) και στο email mdk@mfa.gr.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.