Γεννηματά: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει συνειδητά τους ΟΤΑ
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννήματα, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη, μέλη του προεδρείου και τους επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννήματα, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη, μέλη του προεδρείου και τους επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ.
«Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και μέσα στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης, δυνάμωσαν την αυτοδιοίκηση μέσω του «Καλλικράτη», αλλά και ενισχύοντας τους θεσμούς διαφάνειας και αξιοκρατίας», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Γεννήματα.
Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ότι υποβαθμίζει συνειδητά τους ΟΤΑ.
«Φοβούνται και υπονομεύουν τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς. Το απέδειξαν και πρόσφατα με τις μειώσεις των κονδυλίων για τις κοινωνικές παροχές των ΟΤΑ. Η κυβέρνηση ακολουθεί σήμερα πιστά τα χνάρια της παλαιοκομματικής αντίληψης της δεξιάς, της ΝΔ, και σε αυτό τον τομέα», τόνισε η κ. Γεννήματα.
Επίσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι το κόμμα της και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θέλουν την αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, αναπτυξιακή, με ανθρώπινο πρόσωπο και πόρους για τις τοπικές υποθέσεις.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας