Πέντε εργαζόμενοι υπέστησαν ηλεκτροπληξία σε εργοτάξιο της Ιονίας Οδού
Στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου πέντε εργαζόμενοι σε εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού, στην περιοχή Καλαμάκι Ναυπακτίας, οι οποίοι υπέστησαν ηλεκτροπληξία.
Στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου πέντε εργαζόμενοι σε εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού, στην περιοχή Καλαμάκι Ναυπακτίας, οι οποίοι υπέστησαν ηλεκτροπληξία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το εργατικό ατύχημα έγινε όταν κατά την διάρκεια εκφόρτωσης μεταλλικών αντικειμένων από φορτηγό, ο γερανός που χειριζόταν ένας 34χρονος ήλθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.
Όταν τέσσερις συνάδελφοί του, ηλικίας 55, 54, 47 και 48 ετών αντίστοιχα, τον είδαν να πέφτει στο έδαφος, έσπευσαν να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να υποστούν και αυτοί ηλεκτροπληξία, μόλις ήλθαν σε επαφή μαζί του. Αμέσως, άλλοι εργαζόμενοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και οι πέντε τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν, τέσσερις εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ ο πέμπτος παρέμεινε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.
Οι εργαζόμενοι που τραυματίστηκαν κατάγονται από την Κόρινθο, την Περαχώρα και τα Εξαμίλια Κορινθίας, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ κάνουν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Μαζί με τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι μαθητές διεκδικούν μία από τις 68.788 διαθέσιμες θέσεις στα πανεπιστήμια της χώρας
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης