Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
«Πλέον τα "greek statistics" είναι έπαινος», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Θανάσης Θανόπουλος, κατά τη συζήτηση της Επιτροπής του Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του κράτους και ελέγχου εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του κράτους.
«Πλέον τα «greek statistics» είναι έπαινος», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Θανάσης Θανόπουλος, κατά τη συζήτηση της Επιτροπής του Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του κράτους και ελέγχου εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του κράτους.
Ο κ. Θανόπουλος χαρακτήρισε «εξαιρετικές» τις σχέσεις της ΕΛΣΤΑΤ με τη Eurostat και εξέφρασε την βούλησή του να διοργανωθεί από κοινού παγκόσμιο συνέδριο με θέμα τα greek statistics, καθώς -όπως είπε- είναι η στιγμή να δούμε πόσο σημαντικό έργο έχει γίνει στον τομέα παραγωγής στατιστικών στην Ελλάδα.