Νέο… χρυσό τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη Bundesliga
Έναντι ποσού-ρεκόρ πωλήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο επαγγελματικών κατηγοριών του γερμανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, για την τετραετία 2017-2021. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Κρίστιαν Ζάιφερτ, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στη Φρανκφούρτη, η νέα συμφωνία προβλέπει ότι οι ομάδες της Bundesliga και της Zweite Liga θα μοιράζονται ετησίως το ποσό του 1.4 δισ. ευρώ τουλάχιστον, εξασφαλίζοντας μία πολύ μεγάλη αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Έναντι ποσού-ρεκόρ πωλήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο επαγγελματικών κατηγοριών του γερμανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, για την τετραετία 2017-2021.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Κρίστιαν Ζάιφερτ, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στη Φρανκφούρτη, η νέα συμφωνία προβλέπει ότι οι ομάδες της Bundesliga και της Zweite Liga θα μοιράζονται ετησίως το ποσό του 1.4 δισ. ευρώ τουλάχιστον, εξασφαλίζοντας μία πολύ μεγάλη αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, για την επόμενη σεζόν (2016-17), οι γερμανικές επαγγελματικές ομάδες αναμένεται να μοιραστούν 817 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
