Πανελλαδικές: Τα θέματα στα εξεταζόμενα μαθήματα των ΕΠΑΛ
Στα μαθήματα Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη, οι υποψήφιοι των εΠΑΛ με το νέο σύστημα. Το in.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ Πειραιά μεταδίδει τα θέματα.
Στα μαθήματα Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη, οι υποψήφιοι των εΠΑΛ με το νέο σύστημα.
Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος εξετάστηκαν στα μαθήματα Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Φυτική Παραγωγή και Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας.
>> Το in.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ Πειραιά μεταδίδουν τα θέματα.
- Τα θέματα στη Ναυσιπλοΐα ΙΙ
- Τα θέματα στις Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών
- Tα θέματα στις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ
- Τα θέματα στην Φυτική Παραγωγή
- Tα θέματα στα Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας
Για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων που δίνουν με το νέο σύστημα, το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας.
Την ίδια ημέρα θα ολοκληρωθούν και οι εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα, με την εξέταση σε μαθήματα κατεύθυνσης (Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Πληροφορικής και Υπηρεσιών και Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442