Ο Παγδατής αποκλείστηκε στον β’ γύρο από τον Τσονγκά
Στο β' γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο Ρολάν Γκαρός. Ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε από τον Γάλλο, Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, με 3-2 σετ (6-7 (6), 3-6, 6-3, 6-2, 6-2) σε ένα συναρπαστικό ματς διάρκειας 3 ωρών και 26 λεπτών.
Στο β’ γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο Ρολάν Γκαρός. Ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε από τον Γάλλο, Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, με 3-2 σετ (6-7 (6), 3-6, 6-3, 6-2, 6-2) σε ένα συναρπαστικό ματς διάρκειας 3 ωρών και 26 λεπτών.
Την πρόκριση πήρε και το νέο αστέρι του παγκόσμιου τένις, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τρίτο γύρο Grand Slam.
Ο 19χρονος Γερμανός λύγισε με 3-1 σετ (6-1, 3-6, 6-1, 6-4) τον Στεφάν Ρομπέρ και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόμινικ Τιμ, από τον οποίο ηττήθηκε πριν λίγες μέρες στον τελικό της Νίκαιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πού θα φτάσει φέτος ο κατώτατος – Ποια επιδόματα επηρεάζονται
- Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε κτηνοτροφική μονάδα – Αγνοούνται 60 πρόβατα
- Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη
- Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ηράκλειο το Final 8 – Οι ημερομηνίες διεξαγωγής
- «Ο Τσάπλιν ήταν μια κατηγορία μόνος του»: Το φινάλε που άλλαξε μια για πάντα τον κινηματογράφο
- Mercosur: Το «μπλόκο» στη συμφωνία και τα «θεμέλια» που έβαλε η πρόταση της Ευρωαριστεράς


