Εντυπωσιακό τρέιλερ για το «Star Trek: Beyond»
...
Το δεύτερο -εντυπωσιακότατο- τρέιλερ για τη νέα ταινία Star Trek φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει τους φαν.
Αν και αποκαλύπτει ελάχιστα από την ιστορία, φαίνεται ότι το Enterprise καταστρέφεται, αλλά το γιατί δεν είναι γνωστό.
Το πρώτο τρέιλερ δεν είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές του Star Trek, καθώς επικεντρώθηκε στα χιουμοριστικά στοιχεία. Ο ίδιος ο Σάιμον Πεγκ, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι παίζει στην ταινία, υπογράφει και το σενάριο, παραδέχθηκε ότι το πρώτο τρέιλερ δεν είχε καταφέρει να συλλάβει την ουσία της ιστορίας.
Στην τρίτη ταινία της νέας τριλογίας το πλήρωμα του Enterprise εγκαταλείπει το διαστημόπλοιο, έχοντας δεχθεί επίθεση από εξωγήινους. Ο Ιντρις Έλμπα ερμηνεύει τον νέο «κακό» της ταινίας, Κραλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442