Στην Καλαμάτα για το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Στην Καλαμάτα βρίσκεται για τις γιορτές του Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Το βράδυ θα παρακολουθήσει την αναστάσιμη λειτουργία στον μητροπολιτικό ναό της πόλης.
Στην Καλαμάτα βρίσκεται για τις γιορτές του Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Το Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Παυλόπουλος έκανε περίπατο στην κεντρική πλατεία της πόλης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, όπου πολίτες έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν για λίγο μαζί του. Εν συνεχεία, μαζί με τον δήμαρχο, έκανε στάση σε ένα από τα καφέ της πόλης. Εκεί τους περίμεναν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν προγραμματισμένο να παρακολουθήσει την αναστάσιμη λειτουργία στον μητροπολιτικό ναό της πόλης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας