Την Μ.Πέμπτη στις 15:00 η κλήρωση των πλέι οφ
Την Μεγάλη Πέμπτη (15:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Super League, διαδικασία στην οποία θα συμμετάσχουν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι σύλλογοι θα εκκινήσουν με τους «πράσινους» και την Ένωση να έχουν bonus 2 βαθμών, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» και οι «κυανέρυθροι» εκκινούν από μηδέν.
Την Μεγάλη Πέμπτη (15:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Super League, διαδικασία στην οποία θα συμμετάσχουν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.
Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι σύλλογοι θα εκκινήσουν με τους «πράσινους» και την Ένωση να έχουν bonus 2 βαθμών, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» και οι «κυανέρυθροι» εκκινούν από μηδέν.
Να σημειωθεί όμως ότι αν οι «κιτρινόμαυροι» δικαιωθούν στην έφεση κατά της απόφασης για την αφαίρεση τριών βαθμών στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τότε η ΑΕΚ θα ξεκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα με 3 βαθμούς και όχι με 2.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Play Offs του Πρωταθλήματος Super League 2015-16 στα γραφεία της Super League».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]


