Τρίτος πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο CJ ΜακΚόλουμ των Τρέιλ Μπλέιζερς αναδείχθηκε ο «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης» στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μπακς να είναι στην τρίτη θέση.
Ο CJ ΜακΚόλουμ των Τρέιλ Μπλέιζερς αναδείχθηκε ο «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης» στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μπακς να είναι στην τρίτη θέση.
Ο 24χρονος γκαρντ σε 80 συμμετοχές στην κανονική περίοδο (20,8π., 3,2ρ., 4,3ασ., 1,2κλ., 0,3κοψ., 2,5λ. σε 34:44 φέτος έναντι 6,8π., 1,5ρ., 1ασ., 0,7κλ., 0,1κοψ., 0,8λ. σε 15:41 πέρυσι). Είχε 599 πόντους με 101 πρώτες ψήφους απ’ τις 130 πιθανές εκπροσώπων των Μέσων σε Ηνωμένες Πολιτείες & Καναδά.
Ο Κέμπα Ουόκερ των Χόρνετς συγκέντρωσε 166 πόντους με 7 πρώτες ψήφους κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μπακς ακολούθησε με 99 και 4 αντιστοίχως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
