Στον ημιτελικό ο Εθνικός, 12-7 τον Υδραϊκό
Ο Εθνικός ανέτρεψε το πλεονέκτημα έδρας του Υδραϊκού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς των πλέι-οφ της Α1 πόλο ανδρών. Στο τρίτο και αποφασιστικό παιχνίδι της Α΄ φάσης, ο «αυτοκράτορας» επιβλήθηκε με 12-7 στο κολυμβητήριο του Αλίμου και με 2-1 νίκες πήρε το εισιτήριο για την τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Ολυμπιακό.
Ο Εθνικός ανέτρεψε το πλεονέκτημα έδρας του Υδραϊκού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς των πλέι-οφ της Α1 πόλο ανδρών. Στο τρίτο και αποφασιστικό παιχνίδι της Α΄ φάσης, ο «αυτοκράτορας» επιβλήθηκε με 12-7 στο κολυμβητήριο του Αλίμου και με 2-1 νίκες πήρε το εισιτήριο για την τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Ολυμπιακό.
Από την πλευρά της, η ομάδα της Δημήτρη Μαυρωτά θα αρκεστεί στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι.
Το ματς είχε ένταση και νεύρα και ήταν επεισοδιακό λίγο πριν από το φινάλε του με σύρραξη μεταξύ των παικτών (επεισόδιο Μπεριστιάνου – Βλοντάκη, Ποταμιάνου – Αργυρόπουλο, ενώ η μεγάλη φασαρία σημειώθηκε σε μαρκάρισμα του Αργυρόπουλου στον Κοκκινάκη).
Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών φέρνει αντιμέτωπους τη Βουλιαγμένη και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέρασε με 2-0 νίκες τον ΠΑΟΚ. Οι σειρές των ημιτελικών θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα (τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα για την Τρίτη) και στους τελικούς θα προκριθούν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν δύο νίκες.
Οκτάλεπτα: 3-2, 0-4, 2-2, 2-4.
Σκόρερ:
ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Μπλάνης 1, Λουιζίδης 1, Στελάτος 1, Βλοντάκης 1, Φώσκολος 1, Τσαχιλίδης 1, Καίάφας 1.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χαραλαμπόπουλος 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Τζώρτζης 2, Φούτρης 1, Θαλασσσινός 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καμπανάκι από Παγώνη για γρίπη: «Το στέλεχος Κ έχει τρελή μεταδοτικότητα»
- Made in France στη Ligue 1: Η Μπρεστ έγραψε ιστορία με γαλλική ενδεκάδα, αλλά πλήρωσε ακριβά το ρίσκο
- Συλλυπητήρια από το ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στην Ισπανία: «Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν πληγεί»
- Οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ αποκάλυψαν τα κόλπα του Netflix στις ταινίες του για να κρατήσει «ζωντανό» το ενδιαφέρον των θεατών
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός


