F1: «Πράσινο φως» στον F. Alonso από την FIA για το κινεζικό GP
Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο F. Alonso καθώς το ιατρικό επιτελείο της FIA έδωσε τελικά την έγκρισή του για την συμμετοχή του ισπανού οδηγού στο κινεζικό GP.
Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο F. Alonso καθώς το ιατρικό επιτελείο της FIA έδωσε τελικά την έγκρισή του για την συμμετοχή του ισπανού οδηγού στο κινεζικό GP.
O οδηγός της McLaren Honda υπεβλήθη σε επαναληπτικό ιατρικό έλεγχο μετά το τέλος των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα της Σαγκάης, όπως είχε ζητηθεί από την FIA και έχει πλέον το «πράσινο φως» για να συμμετάσχει στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου και στον αγώνα της Κυριακής.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία: «σε συνέχεια του ιατρικού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε μετά τα ελεύθερα δοκιμαστικά ο γιατρός της παγκόσμιας ομοσπονδίας, καθηγητής Jean-Charles Piette, και ο επικεφαλής ιατρός του κινεζικού Grand Prix, καθηγητής Shiyi Chen, αποφάσισαν ότι ο F. Alonso κρίθηκε έτοιμος να συμμετάσχει σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου».
Όπως επίσης επισημαίνεται στην ανακοίνωση «δεν θα υπάρξουν εκ νέου ιατρικές εξετάσεις πλην της περίπτωσης που ο F. Alonso εμφανίσει οποιουδήποτε είδους ασυνήθιστο σύμπτωμα, περίπτωση στην οποία συνιστάται στον οδηγό να διακόψει τον αγώνα».
Μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στο GP Αυστραλίας, ο F. Alonso είχε «κοπεί» από το ιατρικό team της FIA, πριν δύο εβδομάδες, στο GP του Bahrain όπου τελικά δεν αγωνίστηκε.
auto.in.gr
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442