Έντονες βροχές και χαλαζόπτωση στον Βόλο και άλλες περιοχές της Μαγνησίας
Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από το μεσημέρι τον Βόλο και την Μαγνησία γενικότερα, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες και το χαλάζι. Mέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δυο πολύ δυνατές καταιγίδες «χτύπησαν» την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από το μεσημέρι τον Βόλο και την Μαγνησία γενικότερα, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες και το χαλάζι.
Mέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δυο πολύ δυνατές καταιγίδες «χτύπησαν» την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Η πρώτη καταιγίδα διήρκησε 20 λεπτά, από τις 3.30 μέχρι και τις 3.50 και η δεύτερη που συνοδευόταν από χαλάζι διήρκησε ένα τέταρτο της ώρας.
Προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν, εκτός από τις μεγάλες ποσότητες βρόχινου νερού που μαζεύτηκαν σε ορισμένα σημεία του κέντρου του Βόλου, αλλά που σύντομα απορροφήθηκαν από το αποχετευτικό δίκτυο.
Παρ’ όλη την κακοκαιρία η θερμοκρασία στον Βόλο, παραμένει στους 22 βαθμούς. Aλλες ζημιές δεν αναφέρθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας