Το αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για ένταξη στη Σοσιαλιστική Διεθνή βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.
Το αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για ένταξη στη Σοσιαλιστική Διεθνή βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, την Τετάρτη.
Ο πρώην πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λεβέντη να συναντηθούν αμέσως μετά την επιστροφή του από την σύνοδο των σοσιαλιστικών κομμάτων στην λατινική Αμερική.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας