Τράπεζα πάγωσε λογαριασμό άνδρα γιατί θεώρησε τον σκύλο του «τρομοκράτη»
Ένας άνδρας διαπίστωσε έκπληκτος ότι η τράπεζά του αρνήθηκε να τον αφήσει να πληρώσει τον άνθρωπο που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του, επειδή θεώρησε «ύποπτο» το όνομα του σκύλου του.
Ένας άνδρας διαπίστωσε έκπληκτος ότι η τράπεζά του αρνήθηκε να τον αφήσει να πληρώσει τον άνθρωπο που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του, επειδή θεώρησε «ύποπτο» το όνομα του σκύλου του.
Όχι μόνο ο Μπρους Φράνσις δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πληρωμή προς τον άνθρωπο που έβγαζε τον σκύλο βόλτα, αλλά η τράπεζα αποφάσισε να στείλει τα στοιχεία του και στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, θεωρώντας τη συναλλαγή «ύποπτη» και το όνομα του σκύλου, όνομα «τρομοκράτη».
Τι είχε συμβεί;
Ο Μπρους Φράνσις προσπαθούσε να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα τραπεζικής συναλλαγής και έβαλε το όνομα του σκύλου του, Ντας, στην αιτιολογία.
Ωστόσο, το όνομα του πίτμπουλ θύμισε στους υπαλλήλους της τράπεζας το Νταές (Daesh), μία από τις ονομασίες του Ισλαμικού Κράτους.
Ο άνδρας, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και ο σκύλος του είναι απαραίτητος, μόλις κατάλαβε το λάθος, σκέφτηκε: «Ωραία. Σταμάτησαν τον πιο ηλίθιο τρομοκράτη του κόσμου».
Η τράπεζα υπερασπίστηκε την πρακτική της, λέγοντας ότι ήταν υποχρεωμένη να εξετάσει τα στοιχεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά
- Σουηδία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες μετά από επίθεση σε σπίτι στην Μπόντεν – Σκότωσε τον δράστη η Αστυνομία
- Γαλλία: Το 2025, η επιθυμία των Γάλλων να εγκαταλείψουν τη χώρα έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών
- Η ανασκόπηση του ΣΕΓΑΣ για το 2025: Πρόσωπο της χρονιάς ο Εμμανουήλ Καραλής – Τα μετάλλια και η προοπτική για το μέλλον
- Μαχαιρωμένη βρέθηκε η σταρ του Broadway Ιμάνι Ντία Σμιθ στα 26 της – Κατηγορείται για φόνο ο σύντροφός της
- Θεσσαλονίκη: Απάτη – μαμούθ με «μαϊμού» τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ





