Επιστροφή Γλύκου στον ΠΑΟΚ έπειτα από 3,5 μήνες
Μετά από απουσία περίπου 3,5 μηνών επιστρέφει στη διάθεση της ομάδας και του νέου προπονητή του ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο Θεσσαλός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ, στις 10 Δεκεμβρίου, και έκτοτε ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης που διήρκεσε για όλο αυτό το διάστημα.
Μετά από απουσία περίπου 3,5 μηνών επιστρέφει στη διάθεση της ομάδας και του νέου προπονητή του ο Παναγιώτης Γλύκος.
Ο Θεσσαλός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ, στις 10 Δεκεμβρίου, και έκτοτε ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης που διήρκεσε για όλο αυτό το διάστημα.
Ήδη ο διεθνής γκολκίπερ γυμνάζεται σε κανονικούς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την μεθεπόμενη Κυριακή.
Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ πλην των διεθνών επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία για το κανονικό πρόγραμμα, μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον προπονητή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Νυχτερινή εμφάνιση της Ματσάδο στο Οσλο – Η επιτροπή Νόμπελ καλεί τον Μαδούρο να «αποσυρθεί»
- Καραϊβική: «Πολύ ανήσυχη» η κυβέρνηση της Ουρουγουάης για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
