Νέο «πρωτότυπο» ραντεβού από το sportscar των Renault – Alpine
Ένα ακόμα πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιάσει η γαλλική φίρμα, ως «τελευταίο σταθμό» πριν την έκδοση παραγωγής του sportscar μοντέλου που θα αναβιώσει τα διακριτικά της Alpine.
Μια ακόμα πρωτότυπη, αλλά πολύ κοντά στην παραγωγή, εκδοχή του πολυαναμενόμενου sportscar της θα παρουσιάσει η Alpine στις 16 Φεβρουάριου, δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα και την πρώτη εικόνα του εσωτερικού του.
Το τρίτο κατά σειρά πρωτότυπο, μετά τα Α110-59 Concept του 2012 και το Celebration Concept του 2015, που αναλαμβάνει να συστήσει το γαλλικό sportscar υπόσχεται να αποτελέσει το τελευταίο και πιο κοντινό στην τελική μορφή του μοντέλου.
Κρίνοντας από την εικόνα-teaser του εσωτερικού και τα paddles στο τιμόνι το γαλλικό sportscar φαίνεται να εξοπλίζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Σε ότι αφορά τη συνολική εικόνα, είναι εμφανής η προσπάθεια των Γάλλων να συνδυάσουν τη σύγχρονη τεχνολογία και αισθητική με φόρμες που παραπέμπουν στο παρελθόν, όπως εύκολα συμπεραίνει κανείς από τους «μεταλλικούς» διακόπτες κάτω από την οθόνη του infotainment και τους στρογγυλούς που διακρίνονται χαμηλότερα. Το παζλ συμπληρώνει το τριάκτινο τιμόνι με το γαλάζιο λογότυπο της Alpine.
Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από την παρατήρηση είναι η coupe γραμμή οροφής και η έντονα κεκλιμένη επιφάνεια του παρμπρίζ ενώ το concept δεν φαίνεται να διαθέτει κάποια ιδιαίτερη επένδυση στις πόρτες δίνοντας έμφαση στον χαρακτήρα ενός χαμηλού βάρους σπορ τετράτροχου το οποίο σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.100 κιλά.
Συνεχίζοντας με τις διαθέσιμες, αλλά πάντα ανεπίσημες πληροφορίες, το γαλλικό sportscar αναμένεται να εξοπλίζεται με turbo κινητήρα 1,8 λίτρων που θα αποδίδει περίπου 300 ίππους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας