Συναγερμός στη Μαδρίτη λόγω φάρσας για βόμβα σε πτήση προς το Ριάντ
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο διεθνές αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης έπειτα από απειλή για βόμβα -που τελικώς αποδείχθηκε φάρσα- η οποία καθήλωσε στον αερολιμένα αεροσκάφος της Saudi Arabian Airlines (Saudia) που επρόκειτο να απογειωθεί με προορισμό το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.
Συναγερμός σήμανε στο διεθνές αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης έπειτα από απειλή για βόμβα -που τελικώς αποδείχθηκε φάρσα- η οποία καθήλωσε στον αερολιμένα αεροσκάφος της Saudi Arabian Airlines (Saudia) που επρόκειτο να απογειωθεί με προορισμό το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, ο συναγερμός σήμανε αφότου βρέθηκε στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου, καρφωμένο με ένα μαχαίρι, σημείωμα γραμμένο στα αγγλικά που περιείχε απειλή για βόμβα.
Κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας και οι υπηρεσίες διάσωσης, όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος και διεξήχθησαν έρευνες στο αεροσκάφος που απομονώθηκε στον αεροδιάδρομο.
Το Boeing 777-200 της Saudia, με αριθμό πτήσης SVA 226, επρόκειτο να απογειωθεί στις 10:50 (11:50 ώρα Ελλάδας).
Εκπρόσωπος της Saudia δήλωσε λίγο αργότερα στο Reuters πως επρόκειτο για φάρσα. «Είναι άλλη μία φάρσα, όμως πρέπει να λάβουμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα» δήλωσε μιλώντας στο Reuters.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας