Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τον Γιαννιώτα ως δανεικό από τον Ολυμπιακό
Στο κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους πέντε μήνες ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός άσος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
Στο κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους πέντε μήνες ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός άσος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
Η σχετική ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου, έχει ως εξής:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την συμφωνία δανεισμού του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο του 2016.
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 70. Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»

