Με Τσιμίκα, Ζντιέλαρ και Κολοβό η αποστολή του Ολυμπιακού
Με αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς απέναντι στον Παναιτωλικό, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή. Ο Μάρκο Σίλβα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κολοβό, Τσιμίκα και Ζντιέλαρ, ενώ άφησε εκτός τους Φινμπόγκασον, Μασουακού (τιμωρημένος) και Πάρντο που έπαιξαν απέναντι στους Αγρινιώτες.
Με αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς απέναντι στον Παναιτωλικό, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή.
Ο Μάρκο Σίλβα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κολοβό, Τσιμίκα και Ζντιέλαρ, ενώ άφησε εκτός τους Φινμπόγκασον, Μασουακού (τιμωρημένος) και Πάρντο που έπαιξαν απέναντι στους Αγρινιώτες.
Εκτός έμειναν και οι Μπουχαλάκης, Πουλίδο που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Ερνάνι, Μανιάτης, Βούρος, Γούτας, Μπεν, Λάτσι, Γιαννιώτας, Αυλωνίτης, Χουτεσιώτης, Σάλιακας, και Τζανδάρης.
Έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας και Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεξικό: Η Γερουσία εγκρίνει τη μείωση των ωρών εργασίας από τις 48 στις 40
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
