Με Κούπερ και Άρμστεντ η ΑΕΚαπέναντι στον Ολυμπιακό
Με τους Ντι Τζέι Κούπερ και Μάλκολμ Άρμστεντ στη δωδεκάδα θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, την Κυριακή (6/12, 19:00), για την 9η αγωνιστική της Α1. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους «ερυθρόλευκους» (7 νίκες - 1 ήττα κι ενώ ο αήττητος Παναθηναϊκός έχει έναν αγώνα λιγότερο) και αναζητούν μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και φιναλίστ της Ευρωλίγκα πέρυσι.
Με τους Ντι Τζέι Κούπερ και Μάλκολμ Άρμστεντ στη δωδεκάδα θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, την Κυριακή (6/12, 19:00), για την 9η αγωνιστική της Α1.
Οι «κίτρινοι» προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους «ερυθρόλευκους» (7 νίκες – 1 ήττα κι ενώ ο αήττητος Παναθηναϊκός έχει έναν αγώνα λιγότερο) και αναζητούν μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και φιναλίστ της Ευρωλίγκα πέρυσι.
Η συμμετοχή του Κούπερ οφείλεται στη συγγνώμη του Αμερικανού (απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης) και λόγω του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.
Στην ΑΕΚ πάντως περιμένουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος που έχει δώσει ο Αμερικανός, από τα οποία θα εξαρτηθεί η παραμονή του ή μη εν συνεχεία.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα υπολογίζει και στον Αρμστεντ, καθώς ο Αμερικανός ξεπέρασε τη θλάση και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ΑΕΚ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας