Ο Σον Τζέιμς αρνήθηκε να παίξει με τη Βαλένθια στη Γαλλία λόγω των επιθέσεων
Ο Αμερικανός Σον Τζέιμς αρνήθηκε να ταξιδέψει στη Γαλλία με την αποστολή της Μπιλμπάο, ενόψει του αγώνα με τη Ναντέρ την Τρίτη για το Eurocup, λόγω των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι.
Ο Αμερικανός Σον Τζέιμς αρνήθηκε να ταξιδέψει στη Γαλλία με την αποστολή της Μπιλμπάο, ενόψει του αγώνα με τη Ναντέρ την Τρίτη για το Eurocup, λόγω των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι.
«Σεβόμαστε την απόφασή του. Δεν μπορούμε να πιέσουμε έναν παίκτη, ο οποίος ζει εδώ με την οικογένειά του» δήλωσε ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Σίτο Αλόνσο, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι η Μπιλμπάο ζήτησε την αναβολή ή έστω τη μετάθεση κατά μία ημέρα της αναμέτρησης, η οποία θα γίνει στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.
«Κατά την άποψή μου, δεν θα έπρεπε να είμαστε υποχρεωμένοι να ταξιδέψουμε (σ.σ. στη Γαλλία). Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να αναβληθεί το παιχνίδι, έστω και κατά μία ημέρα, προκειμένου να εκτιμήσουμε την κατάσταση. Η κατάσταση είναι πολύ «φρέσκια» και αβέβαιη» τόνισε ο Αλόνσο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σον Τζέιμς, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2014 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει μία προσωπική και πολύ άσχημη εμπειρία από περιστατικά αδικαιολόγητης βίας. Το 2006, όταν ακόμη φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Ντουκέσν, στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια, είχε δεχθεί μαζί με τέσσερις συμπαίκτες του πυροβολισμούς μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου, με συνέπεια να τραυματιστεί στο πόδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Μπρέσια: Κρίσιμο ματς για τους «ερυθρόλευκους» στο Champions League
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Ικανοποίηση των αιτημάτων των κτηνοτρόφων αλλά τεράστια αγωνία για το μέλλον
- Πώς ο Τζέφρι Έπσταϊν έγινε ο άνθρωπος-κλειδί για τον Λέον Μπλακ
- Συμφωνία ΕΕ-Αυστραλίας α λα Mercosur; – Ανησυχία για νέες παραχωρήσεις στον αγροτικό τομέα
- Η Μπριζίτ Μακρόν στη σύνοδο της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο για την «ευημερία των παιδιών την ψηφιακή εποχή»
- Παράταση της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας


