Ζήτησε επίσημα ξένους διαιτητές στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός
Επίσημο είναι πλέον το αίτημα του Παναθηναϊκού για ορισμό ξένου διαιτητή στο «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στις 21 Νοεμβρίου. Έτσι το απόγευμα της Παρασκευής η «πράσινη» ΠΑΕ απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και στον πρόεδρο Γιώργο Γκιρτζίκη, με την οποία ζητούσε τον ορισμό ξένου διαιτητή στον αγώνα της 21ης Νοεμβρίου. Θυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, είχε δηλώσει πως ο Ολυμπιακός δεν θα είχε κανένα θέμα εφόσον τελικά αυτό εφαρμοστεί.
Επίσημο είναι πλέον το αίτημα του Παναθηναϊκού για ορισμό ξένου διαιτητή στο «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στις 21 Νοεμβρίου.
Έτσι το απόγευμα της Παρασκευής η «πράσινη» ΠΑΕ απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και στον πρόεδρο Γιώργο Γκιρτζίκη, με την οποία ζητούσε τον ορισμό ξένου διαιτητή στον αγώνα της 21ης Νοεμβρίου.
Θυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, είχε δηλώσει πως ο Ολυμπιακός δεν θα είχε κανένα θέμα εφόσον τελικά αυτό εφαρμοστεί.
Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της Ομοσπονδίας στο αίτημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μυστηριώδης προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)

