Εμφανίστηκαν άλλα δύο άτομα για την επίθεση κατά Κουμουτσάκου
Δύο ακόμη άνδρες εμφανίστηκαν οικειοθελώς στην Κρατική Ασφάλεια για την υπόθεση της επίθεσης κατά του βουλευτή της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα. Πρόκειται για τον νεαρό με το τζόκεϊ κι έναν 50χρονο.
Δύο ακόμη άνδρες εμφανίστηκαν οικειοθελώς στην Κρατική Ασφάλεια το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση της επίθεσης κατά του βουλευτή της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον νεαρό με το τζόκεϊ κι έναν 50χρονο, οι οποίοι σε φωτογραφίες και βίντεο από το επεισόδιο φαίνεται να συμμετέχουν στην επίθεση κατά του Γ.Κουμουτσάκου.
Οι δύο άνδρες έλαβαν την κλήση από την αστυνομία και ζήτησαν προθεσμία για να καταθέσουν ανομοτί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έλαβαν διήμερη προθεσμία.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.