Ανήλικα κορίτσια είχε βάλει στο στόχαστρό του 33χρονος που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες σε περιοχή του Πειραιά.
Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου ο δράστης ασέλγησε σε βάρος 14χρονης και προσπάθησε να τη δελεάσει, προσφέροντάς της μικρό χρηματικό ποσό, προκειμένου να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.
Την επομένη, ωστόσο, έγινε αντιληπτός στο ίδιο σημείο και προσήχθη από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης που ειδοποιήθηκαν κι έφτασαν επιτόπου.
Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις και προτάσεις σε βάρος της συγκεκριμένης ανήλικης, καθώς και σε βάρος άλλων δύο κοριτσιών, ηλικίας 9 και 10 ετών, στην ίδια περιοχή.
Με τη σε βάρος του δικογραφία, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας