Ο Φρανκ Λάμπαρντ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νιού Γιορκ Σίτι, στο πρώτο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο 37χρονος Αγγλος σταρ έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της αμερικανικής λίγκας (MLS), με την ομάδα της Νέας Υόρκης ν' αντιμετωπίζει το Τορόντο και να επικρατεί με 2-0.
Ο Φρανκ Λάμπαρντ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νιού Γιορκ Σίτι, στο πρώτο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο 37χρονος Αγγλος σταρ έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της αμερικανικής λίγκας (MLS), με την ομάδα της Νέας Υόρκης ν’ αντιμετωπίζει το Τορόντο και να επικρατεί με 2-0.
Ο Λάμπαρντ, συμπαίκτης με τους Αντρέα Πίρλο και Νταβίντ Βίγια, άνοιξε το σκορ 20′ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Πάτρικ Μιούλινς στο 77ο λεπτό του αγώνα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας