Θεραπεία ξεκίνησε ο Τζιμπούρ, εκτός Κορδέρο και Μπακάκης
Χωρίς τους Κορδέρο, Μπακάκη και Τζιμπούρ ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που είχαν πάρει χθες ρεπό, ύστερα από το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα με τη νίκη (3-0) επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.
Τα προβλήματα γνωστά για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Κορδέρο, Μπακάκη και Τζιμπούρ για την προσεχή αναμέτρηση με την Ξάνθη για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο Ισπανός μέσος και ο διεθνής μπακ-χαφ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Αλγερινός φορ ξεκίνησε θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση τρίτου βαθμού που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Κρητικούς.
Η προπόνηση επόμενης προπόνηση του «Δικεφάλου» είναι την Τετάρτη στις 08.00.
- Στο πλευρό του Ιράν η Κίνα – Γιατί η ρητορική είναι απίθανο να μετατραπεί σε άμεση στρατιωτική βοήθεια
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα, η επιστροφή τους στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Βαρύ πρόστιμο σε 62χρονο που εγκατέλειψε δύο κουτάβια
- Ανατροπή στις συντάξεις Απριλίου – Νωρίτερα τα χρήματα
- Τσιτσιπάς – Σαποβάλοφ 1-2: Πρόωρος αποκλεισμός στο Indian Wells
- Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες επιχειρήσεις επαναπατρισμού στη Μέση Ανατολή – Επέστρεψαν 162 Έλληνες πολίτες
