Ένας ακόμα «αστέρας» του μηχανοκίνητου αθλητισμού πρόκειται να δώσει το παρόν στον Αγώνα των Πρωταθλητών που πρόκειται να διεξαχθεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου στις Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
Ο λόγος για τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP J. Lorenzo, ο οποίος επιστρέφει στον συγκεκριμένο θεσμό τρία χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του σε αυτόν.
«Ζούμε μια συναρπαστική σεζόν στο MotoGP και τώρα ανυπομονώ για τον Αγώνα των Πρωταθλητών όπου θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι οδηγοί από όλο τον κόσμο».
«Φυσικά και δεν υποτιμώ την πρόκληση να αγωνιστώ απέναντί τους και μάλιστα στο δικό τους γήπεδο, ωστόσο χαίρομαι που θα δω και τον M. Doohan να συμμετάσχει σε αυτό».
«Θα δώσουμε και οι δύο μας τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να θυμίσουμε σε όλους ότι οι αναβάτες μπορούν να αγωνιστούν και πάνω σε τέσσερις τροχούς. Ελπίζω το κοινό να το απολαύσει και να διασκεδάσει μαζί μας».
«Αυτό που μένει τώρα είναι να δουλέψω σκληρά για του αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στο MotoGP και να έρθω στο Λονδίνο με τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα και όχι με δύο».
Μεταξύ άλλων και οι Vettel, Ricciardo, Coulthard, Kristensen και Solberg έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν στον Αγώνα των Πρωταθλητών του Λονδίνου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας