Σε συνεδρίαση της ΚΟ θα καθοριστεί η στάση της ΝΔ στη συμφωνία
Υπ' ατμόν βρίσκονται στη ΝΔ εν όψει της ολοκλήρωσης της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές και της διαφαινόμενης προκήρυξης πρόωρων εκλογών, ακόμη και μέσα στον Σεπτέμβριο. Μόλις «κλειδώσει» η συμφωνία και ανακοινωθεί το πότε θα γίνει η ψηφοφορία, θα συγκληθεί η ΚΟ για να καθοριστεί η στάση που θα κρατήσει η ΝΔ.
Υπ’ ατμόν βρίσκονται στη ΝΔ εν όψει της ολοκλήρωσης της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές και της διαφαινόμενης προκήρυξης πρόωρων εκλογών, ακόμη και μέσα στον Σεπτέμβριο.
Όπως μετέδωσε το Mega, στη Συγγρού παρακολουθούν στενά κάθε βήμα στη διαπραγμάτευση, ενώ ταυτόχρονα τίθεται σταδιακά σε ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός, αφού η ηγεσία επεξεργάζεται τον σχεδιασμό της για πρόωρες εκλογές.
Μορεί στη ΝΔ να επαναλαμβάνουν διαρκώς ότι οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα, είναι όμως σαφές ότι προετοιμάζονται και αυτοί για το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες.
Ο πρόεδρος ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκης, αναμένεται να κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, μετά τις 15 Αυγούστου, ενώ καθοριστικής σημασίας θα είναι και οι εθνικές συνδιασκέψεις που θα γίνουν κυρίως αυτή της Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να πάρουμε πρόγευση για το πρόγραμμα της ΝΔ εν όψει των εκλογών.
Αμέσως μόλις «κλειδώσει» η συμφωνία και ανακοινωθεί το πότε θα γίνει η ψηφοφορία, θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και θα καθοριστεί η στάση που θα κρατήσει η ΝΔ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.
Αν και έως τώρα, τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης έχουν κινηθεί συντεταγμένα, στελέχη του κόμματος σημειώνουν πως πρόκειται για ένα σκληρό μνημόνιο, του οποίου τη διαπραγμάτευση και έμπνευση δεν έχει η ΝΔ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν βουλευτές που δεν θα συμβαδίσουν με τη γραμμή της Συγγρού.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας