Στα 990 ευρώ ο μέσος φόρος ανά χρεωστικό εκκαθαριστικό
Ξεπέρασαν τα 3,5 εκατομμύρια οι φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί στο Taxis, ωστόσο παραμένουν εκτός συστήματος 2,3 εκατομμύρια δηλώσεις. Οι εκκαθαρισμένες δηλώσεις ανέρχονται συνολικά σε 3,4 εκατομμύρια. Εξ αυτών οι 1.334.148 δηλώσεις είναι χρεωστικές και αντιστοιχούν σε καταβολή φόρου ύψους 1,32 δισ. ευρώ. Ο μέσος φόρος ανά χρεωστικό εκκαθαριστικό ανέρχεται στα 990 ευρώ.
Ξεπέρασαν τα 3,5 εκατομμύρια οι φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί στο Taxis, ωστόσο παραμένουν εκτός συστήματος 2,3 εκατομμύρια δηλώσεις.
Οι εκκαθαρισμένες δηλώσεις ανέρχονται συνολικά σε 3,4 εκατομμύρια. Εξ αυτών οι 1.334.148 δηλώσεις είναι χρεωστικές και αντιστοιχούν σε καταβολή φόρου ύψους 1,32 δισ. ευρώ. Ο μέσος φόρος ανά χρεωστικό εκκαθαριστικό ανέρχεται στα 990 ευρώ.
Σημειώνεται πως η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τα φυσικά πρόσωπα που έληγε στις 27 Ιουλίου παρατάθηκε έως τις 26 Αυγούστου. Η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων επιχειρήσεων παρατάθηκε έως τις 20 Αυγούστου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας